Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium. Miodowi manuka przypisuje się właściwości przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Dodatkowo korzystnie wpływa na przewód pokarmowy, skórę i układ oddechowy. Oprócz tego wykazuje szerokie właściwości przeciwutleniające, które mają wpływ na rozwój stanu zapalnego.
Miód Manuka MGO™ 400+ Nektarowy 250g
Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Miód Manuka MGO™ 400+ Nektarowy 500g
Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin